ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΖΑΜΙΩΝ

Ο υαλοπίνακας είναι γενικά ανθεκτικός σε χημικές διαβρώσεις και άλλες αλοιώσεις. Παραμένει ανέπαφος από την  επίδραση των περισσοτέρων οξέων, εκτός από Φωσφορικό και το Υδροφθορικό.

Τα τυπικά προβλήματα τα οποία θα μπορούσε να παρουσιάσει ένας τοποθετημένος υαλοπίνακας προκαλούνται συνήθως από τις παρακάτω αιτίες :

  • Αλκαλικές πλύσεις κατά την βρόχινη διάβρωση του μπετόν, ασβεστοκονιάματος, γύψου και χαλικιού προκαλούν θολούρες και ίχνη καταρροών στον υαλοπίνακα.
  • «Σκληρό» νερό, πλούσιο σε ασβέστιο το οποίο αφήνεται να  ρέει πάνω στον υαλοπίνακα για μακρά διαστήματα θα προκαλέσει επίσης παρόμοια προβλήματα
  • Υ πολείματα κόλας από αυτοκόλητα και μεμεβράνες τα οποία παραμένουν πάνω σον υαλοπίνακα για παρατεταμένα διαστήματα.
  •  Καταπονήσεις από ισχυρούς ανέμους σε περιοχές όπου παρασέρνουν άμμο, σκόνη χώμα ή κάθε είδους αιρούμενων φερτών υλικών όταν αυτά καταπέσουν με μεγάλες ταχύτητες στον  υαλοπίνακα.
  • Τρίψημο των υαλοπινάκων με τραχιά καθαριστικά κονιαματικής φύσης.
  • Γ ρατζουνιές από έντονο τρίψημο για αφαίρεση από την επιφάνεια του υαλοπίνακα γύψου, ασβέστη, μπογιάς και βερνικιού.
  • Διαρκής υγροποίηση και επανεξάτμιση υδρατμών στο εσωτερικό των αεροθαλάμων καταλήγει σε αποσύνθεση της επιφάνειας του υαλοπίνακα.
  • Όταν η διαρκής υγροποίηση και η επανεξάτμισητων υδρατμών δεν συμβεί εντώς του σφραγισμένου αεροθαλάμου μιας διπλής υάλωσης, αλλά επάνω στην ελεύθερη επιφάνεια του υαλοπίνακα, παρουσία αλκαλίων, θα εμφανίσει φαινόμενα ιριδισμών.

Η μόνη επαρκής λύση σε όλα τα προηγουμενα προβλήματα που δυνανται να εμφανιστουν στους υαλοπίνακες είναι η αντικατάστασή τους με νέους. Οποιαδήποτε άλλη μέθοδος επαναφοράς στην αρχική κατάσταση θα είναι είτε αποτυχημένη, είτε ασύμφορη οικονομικά.

facebook twitter youtube linkedin

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

Β.Ι.Π.Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ Γ'
Ο.Τ. 37
ΟΔΟΣ ΝΒ7
574 00
ΣΙΝΔΟΣ
Τηλ.: 2310 777 777
Φαξ: 2310 777 778-9

ΕΔΡΑ

ΑΜΙΣΙΑΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
Τ.Θ. 1345
65403
ΚΑΒΑΛΑ
Τηλ: 2510 326 124
Φαξ: 2510 326 392

ΕΚΘΕΣΗ

12ο χλμ ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ
ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ & ΛΥΚΟΒΡΥΣΕΩΣ
14452, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

E-MAIL

Πωλήσεις
sales@prismaglass.gr Λογιστήριο
logistirio@prismaglass.gr Πληροφορίες
info@prismaglass.gr
Login-iconLogin